tiistai 2. joulukuuta 2014

Everything starts from something, but something would be nothing if your heart didn't dream

Dehär börjar kännas onödigare och onödigare att börja med bloggande igen, men tänkte att de sku vara kul igen att få skrivet lite känslor och tankar nånstans. Tänkte inte denhär gången ha något tema, utan bara lite uppdatera om saker som händer i mitt liv. Är helt urusel på att skriva, så tänkte att dethär också skulle fungera som en övning till det. Börjar denhär helt bara för mig själv, nu till en börja med får inte ens mina vänner veta om denhär, förutom extrema stalkers... Men just nu vill jag bara få denhär i gång ordentligt så att den ser ut som mig. På det viset. 


Så här har jag känt nu senaste månaderna. Jag har aldrig varit så här lycklig som jag är nu, har världens bästa pojkvän, världens bästa vänner och en så fin familj. Samtidigt så känns det ibland som att allt inte är som det ska, och det är just då som en kram av B är det ända som kan göra saken bättre. Tror starkt att jag hittat den ända rätta för mig.

Nu tror jag dock att det är dags för mig att ta och sova en stund, sover helt för lite nuförtiden, och helt fel tid om dygnet.

Wish me luck!
K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti