keskiviikko 17. joulukuuta 2014

You had me at Hello! ♥

Hej alla! 

Snart är det jul, så mysigt! Är bara så glad hela tiden, kan helt enkelt inte vänta tills nästa onsdag! Lite tråkigheter kommer ju nog att hända där före, men tid spenderat med de närmaste och käraste är vad jag behöver just nu, oberoende i vilka förhållanden.

Åker iväg imorgon till lande med mofa, för att hjälpa till men julstädning och matköp. Mumma tar alltid en sån jävla stress över julen och med hennes sjukdomar är det verkligen farligt. Tänkte därför att när jag nu inte har något, och B jobbar och läser hela vs, att jag skulle åka upp och hjälpa! Ska samtidigt bli så otroligt skönt att få komma iväg från allt och bara vila en stund. Livet har varit relativt hektiskt nu en längre stund.

Julklappar: check STRESS!
Över hälften av Bs julklappar är ännu på villovägar med vår älskade Itella... Kan nästan inte sova pga detta! Har nu bara en present(dock den viktigaste) färdig, resten borde ännu komma före tisdagen! De borde ha varit här redan igår eller tidigare, men det är ju jultider nu så posten är säkert lite långsammare än lovat.
No, kan inte hjälpas, de kommer om de kommer. Får ge extra mycket pussar och kramar istället! ;)

BTW, solen skiner mig rakt i ögat! Gud så trevligt att se solen igen, har verkligen saknat den! Blev så glad att jag just idag hade valt att vakna extra tidigt då ja såg att himlen var blå och solen höll på att gå upp! Verkligen ett bra beslut! Känner mig dessutom konstigt utvilad fastän jag sov bara 7h.

Har planerat in lite pepparkaksbakning tills idag, degen gjorde jag själv igår, mums! Doften som fyllde min lägenhet igår var så julig att jag tänkte flippa! Med den fiilisen var det härligt att gå och lägga sig, tänker härmed alltid före läggdags göra något som får ett stort leende på mina läppar, har inte på länge sovit så gott som i natt! 

Men ja, kanske dethär räcker for now, kan inte mer se ordentligt vad jag skriver med solen i mitt öga. Försöker komma ihåg att ta bilder av bakandet och lägga upp dem ikväll! 

Wish me luck! 
K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti